Kern-Konsult---Praatplaat-PMC-Next-vierkant

Volg de volledig vernieuwde Masterclass PMC Next

Na twintig jaar is Projectmatig Creëren nog steeds populair én actueel. Kern Konsulters Gert en Annelies verwerkten een schat aan ervaring in een boek én een geheel herziene Masterclass PMC Next, volledig toegespitst op de uitdagingen van deze tijd. Wil je de nieuwste inzichten en handvatten van deze succesvolle aanpak opdoen? Bestel het boek en/of meld je aan voor de Masterclass!

Bewezen methodiek

Het zijn de mensen die je project succesvol maken. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Kern Konsult in 1998: Projectmatig Creëren (PMC): een nieuwe aanpak op projecten te managen met oog voor alle betrokkenen. Sindsdien heeft deze aanpak zijn waarde keer op keer bewezen en is stevig verankerd in de praktijk van overheidsinstellingen, onderwijs, zorg en dienstverlening. In deze tijd van ‘lean’ en ‘agile’ is deze werkwijze actueler dan ooit en uitermate geschikt om binnen een afgebakende tijd met een flexibele inzet van mensen resultaten te behalen die ertoe doen.

PMC Next, het boek

De afgelopen twintig jaar hebben we niet alleen bij Kern Konsult, maar ook bij onze opdrachtgevers, veel ervaringen opgedaan, gezien wat goed werkt, maar ook wat minder goed werkt en wat deze tijd extra vraagt. Die rijkdom aan inzichten delen we graag met jou. ’Onze’ Gert van Santen en Annelies van Gool hebben hard gewerkt aan een nieuw boek dat in november 2019 is verschenen: PMC Next, over de bewezen methodiek van Projectmatig Creëren, toegespitst op de vragen van nu.

PMC Next, de masterclass

Daarnaast hebben we al onze kennis en ervaring verwerkt in de volledig vernieuwde Masterclass PMC Next. Worstel je met een project dat moeizaam loopt? Wil je kennismaken met de essentie en de kracht van PMC Next? In deze praktijkgerichte masterclass leer je van Gert en Annelies hoe je in overzichtelijke stappen van een eerste idee naar een succesvol projectresultaat komt, mét betrokkenheid en enthousiasme in je team. Maak je de nieuwste inzichten en handvatten eigen en meld je aan voor de Masterclass PMC Next.

Praktische informatie

  • De eerstvolgende masterclass vindt plaats op 26 en 27 oktober 2020 met een terugkomdag op 8 december.
  • De kosten van 3 dagen en 1 overnachting op locatie bedragen € 1.850,- en € 330,- (ex btw).
  • Uitgebreide informatie en ervaringen van andere cursisten vind je op Masterclass PMC Next.
  • Of neem contact op met Annelies van Gool (annelies.vangool@kernkonsult.nl/06 2727 0033) of Gert van Santen (gert.vansanten@kernkonsult.nl / 06-53722427).