Samenspel vierkant4

Tweedaagse Inspiratie & Doe Dagen voor Samenspel

Met de deelname aan de ‘Inspiratie & Doe Dagen’ voor Samenspel ga jij de drie leidende principes van Samenspel toepassen op jouw eigen team en organisatie. Samenspel is de hoogste vorm van samenwerking. Juist bij complexe maatschappelijke uitdagingen die vragen om een nieuwe urgente aanpak is zeer goed samenspel in jouw team en organisatie de doorslaggevende factor.

Deze inspiratiedagen zijn gebaseerd op het boek ‘Samenspel’ van Nathalie de Man. Met de deelname op 6 en 7 oktober krijgt jij een concreet beeld van wat goed samenspel is, en wat jij ‘moet’ doen om goed samenspel te creëren en faciliteren.

Karakter van de Tweedaagse
De tweedaagse heeft het karakter van een bootcamp: een energieke en intense afwisseling van theorie, oefenvormen, inspiratie, eigen casuïstiek, reflectie, oefenen en borgingsacties. Je doorloopt met 6-8 gemotiveerde deelnemers een inspirerend programma. De dagen geven zeker ruimte voor reflectie, maar is in hoofdzaak gericht op het inspireren en activeren van leiderschap voor krachtig samenspel in jouw team en organisatie.

Locatie
De tweedaagse ‘Inspiratie & Doe Dagen’  vindt plaats in het conferentiecentrum Samaya, Werhoven (nabij Utrecht).

Begeleiders
Nathalie de Man en Hero Prins staan voor een energieke en leerzame tweedaagse. Vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid en hun meerjarige ervaring als manager/directeur en hun loutering als coach en procesbegeleider bij talloze organisatie ontwikkelingstrajecten en trainingen geven zij het beste van hun inzicht en talenten voor spelmakers.

Voor bevlogen managers van organisaties, programma’s en opgaven
Geef jij leiding of sturing aan een organisatie, team of afdeling, opgave, programma of een complex project? Wil jij jouw bevlogenheid inzetten om mooi samenspel te ontwikkelen voor belangrijke maatschappelijke opgaven waar creativiteit, innovatie en stimulerend teamwork cruciaal zijn? En besef je dat jouw persóónlijk leiderschap de cruciale factor is voor de ontwikkeling van samenspel van de mensen in jouw organisatie? Schrijf je dan in voor deze tweedaagse.

Eerst volgende data en praktische informatie
Data: donderdag 6 en vrijdag 7 oktober
Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven (nabij Utrecht)
Kosten: 1600 euro inclusief verblijfskosten (excl. btw)

Aanmelden en meer informatie
Download voor meer info: Folder tweedaagse Samenspel okt22 (pdf)
Neem voor vragen en aanmeldingen gerust contact op met Nathalie de Man: nathalie.deman@kernkonsult.nl

 

SamenspelHet boek Samenspel is de bundeling van inzichten van Kern Konsultpartner Nathalie de Man en haar jarenlange ervaringen als organisatieadviseur en coach. Lees meer.