Vacature, join our team

Treed jij toe tot onze kern?

Werk je als zelfstandig adviseur en zoek je een collectief om samen aan grotere opgaven te werken? Of word jij als expert in je sector gezien en overweeg je de stap naar adviseur? Of ben jij een ambitieuze starter en wil je meer dan een baan?

Wij, van Kern Konsult, geloven dat het écht mogelijk is om overheidsinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven fundamenteel beter te laten werken. Hoe? Door ze in aanraking te brengen met de bedoeling van hun werk én hun eigen talenten. We laten hen ervaren hoe ze verschil maken voor elkaar en we helpen hen concrete te stappen te zetten op onbekend terrein.

Wij zijn altijd opzoek naar bevlogen collega’s die onze missie delen, in een aanvullende sector opereren en zichzelf herkennen in één van de volgende drie profielen:

Ervaren zelfstandige
Je bent een volwassen professional die zichzelf al kan bedruipen en een eigen netwerk op heeft gebouwd. Als zelfstandige kun je het prima rooien, maar je hebt behoefte aan een groep gelijkgezinden om samen op te trekken, inhoudelijk te sparren en grotere projecten op te pakken.

Expert in je sector
Als expert binnen je sector heb je verschillende rollen op verschillende plekken vervuld. Vanuit je huidige functie wil je graag je unieke kennis en ervaring delen in een breder verband. Je bent bereid en in de gelegenheid daar tijd voor in te leveren zodat je kunt groeien in de rol van adviseur.

Ambitieuze starter
Een baan is voor jou niet genoeg. Je bent jong en ambitieus, gedreven door een verlangen om meer impact te hebben. Wat je nu nog aan ervaring mist, compenseer je met zorgvuldigheid en lef. Als je ergens in gelooft ben je bereid daar alles voor te doen en door te zetten tot het is gelukt.

Wat Kern Konsult biedt

Een collectief van gelijkgestemde, zelfstandige adviseurs die vanuit stevig samenspel elkaar helpen om uit te stijgen boven zichzelf en zich verenigen in grotere ambities. We nemen tijd om met en van elkaar te leren, de verbreding op te zoeken of juist de diepte in te gaan. En zijn geduchte tegenstanders in een potje 30 seconds 😉

Interesse?

Wil je graag meer weten of heb je interesse? Neem gerust contact op met