COVER TOPPRESTATIES

Topprestaties: een bundeling van vijf blogs

In de periode van maart 2019 tot en met september 2020 verschenen op kernkonsult.nl verschillende blogs van Nathalie de Man (Kern Konsult) en Jeroen Groenheijde (Technisch Coördinator Topjeugd bij de Haagse hockeyclub hdm). Ze gingen hierin telkens op zoek naar parallellen tussen topsport en toporganisaties. Inmiddels zijn de blogs gebundeld in het eenmalige magazine Topprestaties.

 

De Haagse hockeyclub hdm en Kern Konsult willen beiden presteren op een zo hoog mogelijk niveau. Ze delen hun passie voor het ontwikkelen van topsport en toporganisaties. Deze overeenkomsten vormden voor Jeroen en Nathalie het uitgangspunt voor hun serie blogs. In Topprestaties zijn vijf blogs gebundeld. In het magazine gaan Jeroen en Nathalie op zoek naar raakvlakken en ontdekken verschillende manieren waarop topsporters en organisaties van elkaar kunnen leren. Elk blog is bovendien voorzien van een verhelderende illustratie.

Interesse?

Wil je Topprestaties ontvangen? Dan sturen we het magazine graag (kosteloos) naar je toe! Vraag een exemplaar aan via nathalie.deman@kernkonsult.nl