Woestijn Kern Konsult Stilte a.u.b.

Stiltereis in de woestijn

8 maart 2019 – 16 maart 2019, Sahara van Marokko

De Stiltereis is een persoonlijke reis in focus, helderheid en richting, los van de franjes en gehechtheden van het leven en werk thuis. Het is een uitnodiging aan jezelf tot persoonlijk leiderschap: welke essenties en welke rol vind je voor jezelf in de leegte en de daadkracht van de woestijn? Welke betekenis heeft dat? Kun je daar een nieuw perspectief in zien? Hoe realiseer je dat? Die vragen laat je tijdens het lopen spreken om vervolgens gevuld en gevoed terug te komen!

  • Je reist in een kleine groep van 8 tot 10 mensen.
  • Vanwege de stilte ben je alleen op reis met jezelf.
  • Je gaat van Marrakech door het Atlas-gebergte naar de woestijn.
  • Je loopt vervolgens in je eigen tempo van kampement naar kampement.
  • Lukt het lopen even niet dan klim je op de rug van een kameel.
  • In de woestijn lopen en lunchen we in stilte, ‘s avonds is er ruimte voor een reflecterend gesprek als je daar behoefte aan hebt.

Tijdens de tocht door de woestijn is er een vast dagritme om je optimaal te ondersteunen op jouw persoonlijke tocht. We beginnen de dag met meditatie en ontbijt. Dan volgt het eerste deel van de dagtocht naar de lunchplek in een tijdelijk kampement. Na de lunch loop je naar de overnachtingsplaats. Daar aangekomen is er ruimte voor meditatie, eten en uitwisseling, voor zover je dat wenst. Slapen doe je in een tent of naar keuze buiten het kamp onder de kolossale sterrenhemel. Als je daar behoefte aan hebt staat de begeleiding voor je klaar en zo nodig is er ruimte voor gesprek met andere deelnemers om je ervaringen, gedachten en gevoelens te delen. Jouw innerlijke reis staat voorop!

Ervaar de draagkracht van de woestijn en laat jouw bezieling spreken. We zien je graag tegemoet!

Informatie en aanmelden

Datum 8 maart – 16 maart 2019
Bestemming Sahara van Marokko
Details programma & kosten
Aanmelden info@kernkonsult.nl

Download de leaflet voor meer informatie of neem contact op met Ernst Evelo, via ernst.evelo@kernkonsult.nl.