Roy Vranken

Scherp en intuïtief

Roy Vranken

Met zijn scherpe blik doorziet Roy Vranken al snel wat een proces, individu of een groep nodig heeft om een stap vooruit te maken. Hij werkt graag intuïtief en weet een prettig klimaat te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen.

“Ik zeg wat er speelt, kom snel tot de kern en kan daarbij ook zeker confronterend zijn, maar mijn aanpak is altijd integer en respectvol. Ik ga graag met mensen in gesprek en voel goed aan wat er nodig is. In de loop der jaren heb ik daarvoor een soort zesde zintuig ontwikkeld. Vanuit rust, overzicht en gevoel voor hoe ontwikkelingsprocessen gaan, geef ik zetjes in de goede richting en breng ik mensen bij elkaar. Ik houd daarbij rekening met de verschillen tussen mensen en heb oog voor ieders proces. De hoofdlijnen en de essentie verlies ik uiteraard nooit uit het oog, want aan symptoombestrijding doe ik niet. Ik ga altijd op zoek naar de kern van een vraagstuk.

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd in Nijmegen en zit inmiddels bijna twintig jaar in het vak van organisatieadvies, training en coaching. Ik werkte onder andere voor Roccade en de ST-groep, maar rond mijn dertigste was er een markant keerpunt in mijn leven en werk. Ik maakte een lange reis, kwam intensief in aanraking met meditatie en heb daarna een ander spoor gekozen. In 2005 heb ik een eigen onderneming gestart en heb ik in nauwe samenwerking met onder andere managementcentrum De Baak en ZIN in werk veel ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling. Bij de Baak verzorg ik al bijna vijftien jaar trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en ik heb het bureau Inclusi opgericht, van waaruit ik vooral training en (team)coaching verzorg rondom persoonlijk leiderschap. In 2020 heb ik me als partner aangesloten bij Kern Konsult, vooral omdat ik hier samenwerk met vakmensen waar ik ook weer van kan leren. Ik kan een meerwaarde bieden in projecten waarbij mijn bedrijfskundige achtergrond en expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling samenkomen.”

Wil je snel tot de kern komen? Wil je aan de slag met iemand die de organisatie begrijpt, maar óók oog heeft voor sociaal-emotionele ontwikkeling van medewerkers? Past een zachte en respectvolle, maar tegelijkertijd scherpe aanpak bij jouw organisatie? Zoek je iemand die een groot maatwerktraject in goede banen kan leiden? Wil je samenwerken met iemand die ruime ervaring heeft binnen zowel profit- als non-profitorganisaties?

Mail Roy Vranken