Pieternel Boer

“Als mensen elkaar weten te vinden, kunnen ze positieve impact realiseren”

Pieternel BoerNa haar opleiding tot organisatie-antropoloog, werkte Pieternel eerst als adviseur voor hbo-onderwijsinstellingen. Later ging ze als zelfstandig ondernemer aan de slag, in de rol van docent, trainer en coach bij verschillende universiteiten. Haar ervaring op het gebied van leiderschap en talentontwikkeling zorgt ervoor dat groepen goed kan begeleiden, en hen helpt de verbinding terug te vinden. De onbewuste processen zijn haar focus.

Is jouw organisatie op zoek naar verbinding? Of liggen er onbenutte talenten verscholen in je team? Wil je ervoor zorgen dat mensen 100% zichzelf kunnen zijn binnen hun werk, en zich verbonden voelen met collega’s en de bedrijfsdoelen?

Pieternel zorgt er met ervaringsgerichte training voor dat mensen de juiste vragen gaan stellen. Dat mensen durven om kwetsbaar te zijn en meer van zichzelf laten zien op het werk. Daarbij draait het vooral om luisteren, écht luisteren naar elkaar. “Je moet in staat zijn om van perspectief te wisselen, anders begrijp je elkaar niet goed.”

Langere trajecten waarbij grote onderwerpen als visieontwikkeling op het spel staan, daar maakt Pieternel graag werk van. Liefde voor het vak, vertrouwen in elkaar en verbinding binnen het team: dat is het doel.

Mail Pieternel Boer

Publicaties:

  • nvt

Diverse blogs waaronder: