Ineke Khalil

Ineke Khalil“Ondernemerschap vraagt dat je de diepte in jezelf opzoekt”

Ineke is altijd geïnteresseerd geweest in de dynamiek tussen mensen. Wanneer werken mensen goed samen? Hoe komen ze samen tot een resultaat? Door haar jarenlange ervaring weet zij dat succesvolle teams essentieel zijn voor een goed functionerende organisatie. Teams zorgen er niet alleen voor dat individuen optimaal gaan presteren, maar ook dat de organisatie als geheel gezond op koers blijft. Hiervoor heeft zij haar eigen methode ontwikkeld ‘teamondernemerschap’.

Na haar studie psychologie en haar baan als training manager bij Eastman Chemical, heeft ze in haar 20 jaar werkervaring als organisatie-adviseur en (team)coach dit gedachtegoed verder uitgewerkt.

Het is ook de reden dat Ineke voor Kern Konsult heeft gekozen. Het samenwerken op basis van ondernemerschap. “Bij Kern Konsult houden wij elkaar scherp. Iedereen binnen de organisatie onderneemt en investeert in groei en vakmanschap.”

Wil je ook dat je organisatie effectiever functioneert? Dat je team eigen verantwoordelijkheid naar zich toetrekt? Wil je weten hoe je daar als leidinggevende of MT sturing aan geeft? Dan helpt Ineke graag. Haar methodiek richt zich op resultaatverantwoordelijkheid geven aan de teams en het versterken van ondernemerschap binnen de teams. Of het nou om 1 team gaat of alle teams binnen de organisatie.

Ineke denkt vanuit verschillende perspectieven, vanuit directielid, team en teamlid, met oog voor het krachtenveld. Als opdrachtgever is dit niet altijd makkelijk, aangezien je zelf onderdeel uitmaakt van de organisatieverandering. Ineke ondersteunt je als expert, sparringpartner en coach. Zij is daarbij zowel pittig & stevig als persoonlijk & warm. Anita van Pol, Directeur Avans Hogeschool; “Ineke hield me scherp en verrijkte mijn idee. Ze was mijn spiegel, klankbord. De hand in de rug.” Arjen IJpelaar, Manager Development KLM; “Ineke weet haarfijn de kwaliteiten en pijnpunten van een organisatie en team bloot te leggen, met haar scherpe analyse en focus op resultaat”.

Meer weten over Ineke & haar visie op teamondernemerschap?

Mail Ineke Khalil