Hero Prins

Hero PrinsKalm en doeltreffend

Met aandacht, humor en veel interactie benadert Hero vraagstukken in organisaties. Hij is een ondernemende idealist en denkt in kansen en maatschappelijke impact. Tegelijkertijd neemt hij 25 jaar praktische werkervaring mee in diverse leidinggevende rollen en is hij de laatste vijf jaar actief als trainer en adviseur voor managementteams en bestuurders.

Hero houdt ervan om managementteams te begeleiden, zodat ze met visie, passie en samenspel hun organisaties tot uitbundige bloei laten komen. Samenspel in organisaties gaat volgens hem over verantwoordelijkheid nemen en delen, radicale nieuwsgierigheid en openheid, alsook over gunnen, kunnen en vertrouwen. Hij gaat daarbij kalm en doeltreffend aan de slag.

Wil jij jouw organisatie leiden naar meer werkplezier, meer intern en extern samenspel? Wil je het verschil maken bij grote maatschappelijke opgaven? Wil je de betekenis van jouw organisatie duiden én waarmaken? Wil je energie vrijmaken om samen gelijkgericht aan het werk te gaan? Dan ben je bij Hero aan het goede adres.

Hero is een stevige allrounder die kan schakelen van bestuurlijk niveau naar operationeel niveau. Samen met de collega’s van Kern Konsult biedt Hero begeleiding en ontwikkeling van organisaties op basis van state of the art methodieken op het gebied van Project en Programmatisch creëren en Leiderschap voor Samenspel.

Mail Hero Prins