Femke Hulsenbek

Femke Hulsenbek“Doelen worden bereikt door mensen en hun kwaliteiten. Systemen en instituten zitten dat vaak juist in de weg.”

Femke heeft International Development & Administration gestudeerd. Met haar interesse voor ontwikkelingssamenwerking en behoefte aan slagkracht en impact koos ze heel bewust voor het werken bij een niet traditionele NGO, crowdfunding platform PIFworld.com. Na business development bij Bemore en haar eigen onderwijs-innovatie initiatief Hiero’s, koos ze in 2014 voor Kern Konsult. Ze vond daar de samenwerking waar ze als zelfstandige behoefte aan had.

Ze is sociaalvaardig en denkt en werkt vanuit ieders mogelijkheden. Ze is een kickstarter, uit-de-grondstamper, alleslijmer, goudzoeker en vuurvinder.

Het vormgeven van sociale innovatie is de uitdaging die ze zoekt. Met een voorkeur voor projecten die gaan om het verbeteren van onderwijs, gezondheidszorg, maatschappij en jeugdzorg.

Zoek jij ondersteuning binnen je start up, team of maatschappelijk betrokken groep? Wil je een brug slaan tussen bewezen en nieuwe vormen van samenwerking? Weten hoe je mensen daadwerkelijk betrekt en ook echt mee laat denken en doen?

Volgens Femke worden doelen bereikt door mensen en kwaliteiten en niet vanuit systemen en instituten. Ze kijkt en luistert met aandacht, geeft richting, bemoedigt, organiseert en brengt beweging. Altijd in constante co-creatie met de doelgroep

Collega’s zeggen over Femke: “Femke nodigt met haar frisse energie uit tot beweging en jezelf zijn”.

Jelle Sipkema, bedenker en oprichter start-up nieuwe zelfcoach-app: “Femke houdt voor mij voortdurend de hoofdlijn vast en schuwt daarbij ook de confrontatie niet. Ze creëert actief duidelijkheid, bij mijzelf, maar ook bij mijzelf in relatie tot andere mensen. Ik vind het fijn dat ze inspireert en uitdaagt, maar tegelijkertijd mij ook zelf de keuze laat. Ze beweegt mee, daar waar voor mij nodig. Een hele fijne coach!”.

Haar website

www.femkehulsenbek.nl

Publicaties

  • Duurzaam Denken Doen. Gecrowdsourced boek over hoe de wereld er in 2035 uitziet volgens 400 sociale vernieuwers.
    Meer informatie

Blogs op LinkedIn:

De kunst van het niet precies weten

We zijn nou eenmaal geen Rainbow farting unicorns

4 tips om met je doelgroep te creëren

 

 

Mail Femke Hulsenbek