Ernst Evelo

“In de stilte is er alle ruimte om mensen zelf aan het woord te laten”

Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, werkte Ernst 10 jaar bij KPMG als organisatieadviseur en als leidinggevende. Hij heeft een groot analytisch vermogen, kan zaken snel doorgronden, vormgeven en realiseren. Hij merkte dat zijn natuurlijke rol is om mensen te begeleiden in plaats van ze te leiden. En dit combineert hij het liefst met ondernemen. Inmiddels alweer 15 jaar als adviseur en partner bij Kern Konsult.

Wil je als organisatie ontwikkelen tot een volgend level rondom een inhoudelijke opgave? Is het tijd voor innovatie of noodzaak tot verandering? Vraag je je af hoe je je visie gaat realiseren? Hoe je je mensen gaat mobiliseren? Heb je behoefte aan spiegelen, klankborden of een sparringpartner?

Ernst inspireert, stelt de juiste vragen, brengt tot denken, zet aan tot bewegen, geeft scherpte en structureert gedachten. Hij brengt niet de oplossing, die laat hij jezelf vinden door vanuit andere invalshoeken te kijken. “Ik gun mensen hun eigen proces waardoor het beklijft.” Hij creëert bewust stilte zodat mensen alle ruimte hebben om zelf aan het woord te komen. Vandaar ook zijn reizen naar de woestijn. Waarbij hij mensen meeneemt om de stilte op te zoeken en de eigen weg te gaan.

Hij begeleidt individuen en teams bij realisatie van hun potentieel. Hij verheldert de vraag door op een liefdevolle en betrokken manier scherpe vragen te stellen en oordeelloos te luisteren. Ernst geeft mensen vertrouwen en laat mensen in hun waarde.

Mail Ernst Evelo

Publicaties:

Diverse blogs waaronder:

  • Waarom liefde niet voor softies is
  • Stilte A.U.B.
  • Waarom harder rennen niet werkt.