Annelies van Gool

“In de eenvoud zit de grootste kracht”

Sinds januari 2017 is Annelies werkzaam bij Kern Konsult. De afgelopen 10 jaar is ze betrokken geweest bij de sterke groei van Autimaat. Een tweedelijns GGZ instelling gespecialiseerd in autisme met inmiddels 100 medewerkers, actief in 72 gemeentes. Bij Autimaat is ze gestart als orthopedagoog en doorgegroeid als Manager Zorg. In deze rol maakte ze deel uit van het Management Team en was ze verantwoordelijk voor het bedenken en implementeren van het beleid op gebied van kwaliteit en inhoud van de zorg, veranderprocessen en het financieel gezond houden van de organisatie.

Haar motivatie om bij Kern Konsult aan de slag te gaan was haar behoefte aan nieuwe inspiratie en de behoefte om samen met anderen iets groters te realiseren. Ze wil graag dat de dingen die ze doet impact hebben.

Heb je behoefte aan iemand die jou de juiste vragen stelt, snel een probleem of vraagstuk overziet? Iemand die opbouwt en creëert? En intuïtief aanvoelt waar de schoen wringt? Om zo, samen met jou, een complex probleem of vraagstuk te ontrafelen? Zoek je iemand met veel ervaring binnen de zorg, de GGZ of het onderwijs?

Annelies geeft vertrouwen en is van nature in staat om ingewikkelde dingen simpel te maken. Ze hanteert hierbij verschillende werkwijzen zoals systeemgericht werken, projectmatig creëren en oplossingsgericht werken.
Op een creatieve en slagvaardige manier brengt ze mensen met elkaar in verbinding. Waar iedereen opgeeft gaat Annelies door. Ze ziet altijd mogelijkheden en wil alles halen uit de mensen met wie ze werkt.

Klanten en collega’s zeggen over haar: “Je geeft mij hoop en vertrouwen” en “Je kunt snel complexe vraagstukken ontrafelen en hier op een luchtige en sprankelende wijze samen met een organisatie op verder bouwen”.

Mail Annelies van Gool