Kern Konsult - Sluit jij je aan bij Kern Konsult

Sluit jij je aan bij Kern Konsult?

Stel: je hebt het enorm naar je zin als zelfstandige consultant, maar zoekt een collectief om samen voor grotere doelen te gaan. Of je geniet een status als een zwaargewicht in jouw sector en droomt ervan om gelijktijdig de stap te maken naar adviseur. Of misschien ben jij een ambitieuze starter, die veel meer van je werkende leven verlangt dan een gewone baan. Herkenbaar? Wees welkom bij Kern Konsult!

Kern Konsult is een collectief van zelfstandige adviseurs. We werken met veel plezier en passie voor klanten die toekomst creëren, op een manier die niet ten koste gaat van, maar ten goede komt aan een duurzame en inclusieve maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan sectoren zoals de overheid, onderwijs, zorg en dienstverlening. Alleen zijn we sterk, samen kunnen we meer.

Wat ons bindt is de behoefte aan maatschappelijke relevantie en de wens om het verschil te maken met en voor organisaties die van betekenis zijn. Dat doen we vanuit een visie van overvloed en de overtuiging dat iedereen in onze samenleving een toegevoegde waarde heeft. Daarom maken we graag ruimte in ons team voor nieuw talent.

We staan open voor bevlogen collega’s die onze idealen delen, in een aanvullende sector opereren en zichzelf herkennen in één van de volgende profielen:

Ervaren zelfstandige

Je bent een volwassen professional die zichzelf uitstekend kan bedruipen en inmiddels een prachtig netwerk op heeft gebouwd. Hoewel je het prima kunt rooien als zelfstandige, voel je de behoefte om je aan te sluiten bij een groep gelijkgezinden, waarmee je het mooie en het moeilijke kunt delen, inzichten en wijsheid uit kunt wisselen en grotere ambities waar kunt maken.

Expert in je sector

Als boegbeeld binnen je sector heb je verschillende rollen op diverse posities vervuld. Hoe mooi zou het zijn als je de unieke kennis en ervaring die je onderweg hebt opgedaan zou kunnen delen in een breder verband – met behoud van je huidige functie. Je hebt er graag je vrije tijd en energie voor over om je gelijktijdig onder vakkundige begeleiding te ontwikkelen tot adviseur.

Ambitieuze starter

Een baan is voor jou niet genoeg. Je bent jong en ambitieus, gedreven door een verlangen om meer impact te hebben. Wat je nu nog aan ervaring mist, compenseer je met zorgvuldigheid en lef. Als je ergens in gelooft ben je bereid daar alles voor te doen en door te zetten tot het is gelukt. Het netwerk en de expertise die je nodig hebt om snel te groeien? Die zoek je bij ons.

Wat Kern Konsult biedt

Een community van gelijkgestemden, die elkaar helpen om uit te stijgen boven zichzelf en zich verenigen in grotere ambities. We nemen tijd om met en van elkaar te leren, de verbreding op te zoeken of juist de diepte in te gaan. Om de week komen we samen voor intervisie en casuïstiek, tweemaal per jaar trekken ons terug tijdens bezinningsdagen en onze gezamenlijke kennis en kunde publiceren we in de vorm van een boek. Tot slot zijn we geduchte tegenstanders in een potje 30 seconds.

Interesse?

Benieuwd naar meer of heb je interesse? Neem gerust contact op met een van ons of via info@kernkonsult.nl.