Kernconsult 08

Gerard de Roos

Hoofdgast op de komende pioniersavond is Gerard de Roos. De Roos tilt met zijn organisatie Ixta Noa inclusiviteit naar een volgend niveau; Ixta Noa is een bijzondere organisatie voor en door mensen met een psychiatrische en/of psychische kwetsbaarheid, die voor voor 100% bouwt op ervaringsdeskundigheid. De hulpverleners van Ixta Noa waren vroeger cliënten, die nu hun ervaring inzetten om anderen die met een psychische onbalans kampen te ondersteunen.

Op de pioniersavonden avonden nodigen wij relaties van ons uit die behept zijn met het pioniersvirus. Mensen die willen bijdragen aan een betere wereld, met het belang van toekomstige generaties in ogenschouw. Zodat groei inclusief is (iedereen kansen biedt om mee te doen) en bijdraagt aan daadwerkelijke maatschappelijke verandering. Mensen die bereid zijn om daarvoor onbekend terrein te betreden.

Gerard neemt ons samen met één van zijn medewerkers mee in de wegen die zij bewandelen om deze zorg binnen en buiten Ixta Noa beschikbaar te stellen. We gaan in gesprek over wat wel en niet werkt en wat het vraagt om dit te blijven doen in de huidige maatschappij. Gerard draagt een nieuwsgierigheid, optimisme en de overtuiging dat ‘het toch moet kunnen’ met zich mee. Van daaruit pionierde hij eerder al bij Scelta, in de ontwikkeling van een nieuwe behandeling voor jonge mensen met borderline. En wist hij in 1996 en 2000 de jonge, onervaren roeister Nelleke Penninx naar de olympische spelen te coachen. Samen verkennen we wat dit voor wijsheden in zich draagt die ook voor andere of aanpalende vakgebieden toepasbaar zijn.

Marleen van Klingeren is de gastvrouw van de avond. We hopen je te verwelkomen en nodigen je van harte uit iemand mee te nemen die ook aan het pionieren is.

Praktische informatie
Datum, tijd: Donderdag 22 november 2018, 17.00-20.30 uur
Locatie: Conferentiecentrum Better Future, Woudenbergseweg 41, 3711 AA Austerlitz
Kosten: 60,00 euro (exclusief btw, inclusief eenvoudige maaltijd en een drankje na)
Meer info: Marleen van Klingeren, marleen.vanklingeren@kernkonsult.nl 06-51950023
Aanmelden: Stuur een mail naar info@kernkonsult.nl onder vermelding van ‘pioniersavond 22 november’