Vuurtje

Nieuwe data Masterclass PMC Next

Ook in het nieuwe jaar vindt weer een masterclass Projectmatig Creëren Next plaats, dé methode om projecten succesvol te managen door middel van co-creatie met alle betrokkenen. Succesvol projectenwerk is immers vooral mensenwerk. De PMC Next Masterclass vindt in 2022 plaats op 24 en 25 mei met een terugkomdag op 23 juni.

Projectmatig Creëren Next (PMC) is een methode die Kern Konsult twintig jaar geleden ontwikkelde en inmiddels zijn waarde heeft bewezen. PMC is stevig verankerd in de praktijk van vooral overheidsinstellingen, onderwijs, zorg en dienstverlening. Kern Konsult heeft de inzichten die in de loop der tijd zijn opgedaan verwerkt in het boek PMC Next en in deze geheel vernieuwde masterclass. De masterclass is zodoende volledig toegespitst op de vragen van nu en sluit perfect aan op deze tijd van ‘lean’ en ‘agile’.https://www.kernkonsult.com/nieuwe-data-masterclass-pmc-next/?preview=true

Meer informatie of aanmelden? Klik hier.

Projectmatig werken: hoe houd je het vuurtje brandend na een vlammende start? In de masterclass krijg je hier antwoorden op.