P1010526 kopie

Nieuw boek ‘PMC Next’ feestelijk gelanceerd

Op vrijdag 15 november is PMC Next gelanceerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Ede. Dit nieuwe boek – geschreven door Kern Konsulters Annelies van Gool en Gert van Santen – geeft de essentie van het eigentijdse Projectmatig Creëren aan. Wanneer en vooral waarom ga je met projecten aan de gang en wanneer is het gewoon een ‘klus’ die je moet klaren? Op overzichtelijke wijze worden de stappen beschreven om van een eerste idee naar een succesvol projectresultaat te komen.

“Het was tijd voor een nieuw boek”, vertelt Annelies. “Het is bijna tien jaar geleden dat PMC Compact verscheen en al dertien jaar geleden dat Projectmatig Creëren 2.0 uitkwam. In de tussentijd is de wereld ontzettend veranderd. En niet de wereld zelf, maar ook de wereld van het projectmanagement.” Reden genoeg voor Gert en Annelies om de bewezen methodiek van Projectmatig Creëren toe te spitsen op de vragen van deze tijd. Eerder kondigden we dit al aan op deze website.

Op managementboek.nl is een preview van PMC Next te lezen. Hierin wordt onder andere benadrukt wat de kern is van PMC: “Grote idealen en grand designs stijgen doorgaans uit boven wat we kunnen behappen. De stralende stip aan de horizon is zo groot en zo complex dat we al snel de weg kwijt kunnen raken. Beter is het om het grote ideaal in kleine stappen te vertalen.” Lees het volledige artikel hier.

PMC Next is uitgegeven door Scriptum en kost € 19,50. Wilt u het bestellen? Stuur dan een e-mail naar annelies.vangool@kernkonsult.nl of bestel het boek via bol.com.

Er is ook een Masterclass Projectmatig Creëren Next. Meer weten? Klik dan hier.