Samenspel vierkant5

Leertraject voor Spelmakers

Leiderschap voor creëren van Samenspel

Voor bevlogen managers van organisaties, programma’s en opgaven
Geef jij leiding of sturing aan organisaties, opgaven of programma’s? Wil jij jouw bevlogenheid inzetten om mooi samenspel te ontwikkelen voor belangrijke maatschappelijke opgaven waar creativiteit, innovatie en stimulerend teamwork cruciaal zijn? Besef je dat jouw leiderschap de cruciale factor is voor de ontwikkeling van samenspel van de mensen in jouw organisatie? En wil je graag investeren in jezelf als Spelmaker?

Volg dan het unieke leertraject voor spelmakers.

Het Leertraject voor spelmakers is gebaseerd op de drie leidende principes die de kern vormen van samenspel. De unieke leerstof in het leertraject wordt behandeld in combinatie van praktijkvoorbeelden, beproefde modellen, leren herkennen van patronen en bovenal reflectie in intervisie en coaching. Er is een continue relatie met je werkpraktijk: je oefent met eigen cases, past nieuwe inzichten direct toe en betrekt stakeholders uit je eigen organisatie bij jouw leerproces.

Opbouw van het Leertraject
Het Leertraject voor Spelmakers bestaat uit 5 blokken van 2 dagen. Je doorloopt met 6-8 deelnemers een intensief kwaliteitsprogramma. Het leertraject geeft zeker ruimte voor reflectie en is vervolgens doelgericht bezig om jouw leiderschapsstijl door te ontwikkelen om de mensen aan wie jij leiding geeft te ontwikkelen tot krachtig samenspel.

Locatie en verblijf
Het Leertraject voor Spelmakers vindt plaats in Friesland. Overdag werken we in een huisje in een natuurgebied waar in alle rust en aandacht getraind kan worden. De overnachtingen vinden plaats in het nabij gelegen hotel Lunia met veel comfort.

Eerstvolgende data en praktische informatie
Het Leertraject voor Spelmakers start in januari 2023 en vervolgt in en zes wekelijks ritme tot aan de zomer. Na de zomer zijn er drie intensieve coach- en intervisie sessies om jou ontwikkeling tot spelmaker verder te versterken.

Locatie: Oldeberkoop en Zandhuizen (Friesland) en midden Nederland
Kosten: € 9.600,- (excl. btw)
(all-in, dus inclusief hotel en verblijfskosten)

Aanmelden en meer informatie
Download voor meer info: Brochure Leertraject voor Spelmakers (pdf)
Neem voor vragen en aanmeldingen gerust contact op met Nathalie de Man: nathalie.deman@kernkonsult.nl

 

SamenspelHet boek Samenspel is de bundeling van inzichten van Kern Konsultpartner Nathalie de Man en haar jarenlange ervaringen als organisatieadviseur en coach. Lees meer.