Wat onze klanten
over ons zeggen

Delft Support

Als nieuwe, zelfstandige organisatie wilde Delft Support de ambities voor 2020-2022 scherp stellen. Directeur-bestuurder Edith van den Berg: "Het eerste jaar lag de focus erop om de boel op orde te krijgen, nu was het tijd voor een volgende stap, het Next Level. Kern Konsult heeft ons daarbij geholpen en…
LEES MEER

Roche

Roche is een van de weinige farmaceuten die werkt aan nieuwe medicijnen tegen alzheimer. Voor de Alzheimer Challenge benaderde Celia Noordegraaf Kern Konsult. “Deze samenwerking is voor ons heel waardevol geweest. Het heeft ons geholpen om de buitenwereld binnen te halen en met veel enthousiasme de verandering aan te jagen…
LEES MEER

Griffie Maastricht

"Wij zochten iemand die ons kon helpen bij het werken aan de samenwerking, de veiligheid en het vertrouwen binnen ons team", vertelt Judith Goossens, manager van het team griffie in Maastricht. In zes maanden tijd is het doel behaald. "Ernst zorgt voor veiligheid en vertrouwen en benadrukt het positieve."
LEES MEER

Avans Hogeschool

“Hoe maak ik deze organisatie meer open en transparant, realiseer ik meer samenwerking intern en met het werkveld en een hogere kwaliteit?” Met die vraag kwam Anita van Pol, Directeur Academie voor Financieel Management‬, Avans Hogeschool bij Kern Konsult. Anita is tevreden over de aanpak.
LEES MEER

Gemeente Rotterdam

Marjolijn Keverling is adjunct-directeur van de Directie Veiligheid bij de Gemeente Rotterdam. Ze zocht iemand die haar kon helpen met het begeleiden van het MT. "Kern Konsult heeft geholpen het denkkader neer te zetten en de visie te formuleren. Robbert bracht ons steeds terug bij de kern."
LEES MEER

UMC Radboud

Dr. Bart Post is neuroloog bij het Radboud UMC. "Om de zorg te veranderen moest de afdeling gaan werken als 1 team. Hiervoor zochten wij ondersteuning, begeleiding. Kern Konsult maakt dingen expliciet. Als wij zeggen 'patiënt in de lead' dan vraagt Kern Konsult 'maar hoe dan?'”
LEES MEER