Wat onze klanten
over ons zeggen

Griffie Maastricht

"Wij zochten iemand die ons kon helpen bij het werken aan de samenwerking, de veiligheid en het vertrouwen binnen ons team", vertelt Judith Goossens, manager van het team griffie in Maastricht. In zes maanden tijd is het doel behaald. "Ernst zorgt voor veiligheid en vertrouwen en benadrukt het positieve."
LEES MEER

Avans Hogeschool

“Hoe maak ik deze organisatie meer open en transparant, realiseer ik meer samenwerking intern en met het werkveld en een hogere kwaliteit?” Met die vraag kwam Anita van Pol, Directeur Academie voor Financieel Management‬, Avans Hogeschool bij Kern Konsult. Anita is tevreden over de aanpak.
LEES MEER

Gemeente Rotterdam

Marjolijn Keverling is adjunct-directeur van de Directie Veiligheid bij de Gemeente Rotterdam. Ze zocht iemand die haar kon helpen met het begeleiden van het MT. "Kern Konsult heeft geholpen het denkkader neer te zetten en de visie te formuleren. Robbert bracht ons steeds terug bij de kern."
LEES MEER

UMC Radboud

Dr. Bart Post is neuroloog bij het Radboud UMC. "Om de zorg te veranderen moest de afdeling gaan werken als 1 team. Hiervoor zochten wij ondersteuning, begeleiding. Kern Konsult maakt dingen expliciet. Als wij zeggen 'patiënt in de lead' dan vraagt Kern Konsult 'maar hoe dan?'”
LEES MEER

VUmc

Kathy van Veerdegem is manager HRM expertise bij het VUmc. "Ernst van Kern Konsult heeft ons als directie begeleid. Hij inspireerde en stelde de juiste vragen. Hij bracht niet de oplossing, die moesten we zelf vinden door vanuit andere invalshoeken te gaan kijken. liet ons de WHY weer vinden."
LEES MEER

Economische Zaken

Rob van Brouwershaven is directeur Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit bij het ministerie van Economische Zaken. "Het was tijd voor reflectie. Ik wilde met mijn team komen tot een volgend level. Met originele methodieken triggerde Kern Konsult mensen, zodat ze gaan reflecteren op zichzelf."
LEES MEER