Schermafbeelding 2021-10-12 om 12.36.57

Ken je kracht

‘Ik gun ieder mens deze training.’ Het is slechts een van de vele enthousiaste reacties van mensen die de training Ken je kracht hebben gevolgd. De training – al sinds 2005 een begrip op het gebied van persoonlijke ontwikkeling – kan een keerpunt in je leven zijn. Drijvende kracht hierachter is Roy Vranken, partner van Kern Konsult.

Ken je kracht biedt twee meerdaagse programma’s die de deelnemers helpen om te leven en werken vanuit zelfvertrouwen, plezier, innerlijke rust en ontspanning in contact met anderen. Dit zorgt ervoor dat ze weer de leiding kunnen nemen over hun eigen toekomst en oude patronen kunnen doorbreken. Roy Vranken verzorgt de trainingen samen met Elisabeth Boogaard. Op de nieuwe website www.kenjekracht.nl kom je meer te weten over de inhoud van de programma’s en de trainers. Je leest er bovendien ervaringen van veel oud-deelnemers die de programma’s gemiddeld met een 9,5 waarderen.

Ken je kracht
Het heft in handen

Herken je het gevoel dat er nog meer potentie in je schuilt dan tot uiting komt? De kans is groot dat je ongemerkt verstrikt raakt in patronen die je onnodig belemmeren. Met Ken je kracht kun je hier verandering in brengen, zowel op zakelijk gebied als privé.

Ken je kracht retraite
Meesterschap in groei

Het vervolg op de training Ken je kracht is een retraite die zal helpen om het nieuwe in jezelf verder uit te bouwen en te bestendigen. Je investeert in je vaardigheid hoe oude patronen te snoeien en nieuwe patronen te voeden.