Podcast met Annelies van Gool en Lonneke Reuser

De podcast over projectmatig creëren met Annelies van Gool en Lonneke Reuser

In de vluchtige hedendaagse maatschappij is het luisteren naar podcasts voor steeds meer mensen een welkom rustpunt. Een goed gesprek inspireert, motiveert en geeft inzicht. Dit proberen de partners van Kern Konsult ook dagelijks te doen, in de contacten met hun klanten.

In deze podcast van Kern Konsult gaat Annelies van Gool in gesprek met Lonneke Reuser van de Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam (ROHA). Een organisatie die ongeveer 140 zelfstandige huisartsen ondersteunt bij de aanpak van chronische zorg, ouderenzorg en behandeling van bijvoorbeeld astma en diabetes.
Ze bespreken het verder professionaliseren van projectmanagement, het stroomlijnen van processen in een organisatie en de methode Projectmatig Creëeren (PMC) die daarbij werd ingezet.

Lonneke Reuser: ‘Door de groei van onze organisatie hadden we behoefte aan een passende structuur waarmee we bijvoorbeeld gemakkelijk kunnen inspelen op de behoeften van de huisartsen. Ik had al goede ervaringen met Projectmatig Creëren en vond het een perfecte methode voor de ROHA.’

‘Projectmatig creëren is een collectief creatieproces waarbij individueel commitment centraal staat.’ vertelt Annelies van Gool enthousiast over Projectmatig Creëren.

Wil je weten wat Annelies van Gool heeft bereikt met het team van de ROHA? Luister dan naar de podcast via je favoriete podcast app of via de player hieronder.
En wil je meer ervaring opdoen met Projectmatig Creëren, doe dan mee aan de masterclass projectmatig creëren op 13 en 14 maart aanstaande.