Deelnemen aan één van onze events?
Lees hieronder wat er gepland staat

Pioniersavonden

Marijke de Vries, programmamanager Eenzaamheid van de gemeente Rotterdam, is onze hoofdgast op de pioniersavond van 2 november 2017. Rotterdam staat onder andere bekend om de Rotterdamse aanpak, programma’s waarmee successen worden geboekt op gebieden als integraal jeugdbeleid, opvang van dak en thuislozen, zorg voor kwetsbare personen, de strijd tegen eenzaamheid. Hardnekkige grote stedenproblematiek waarmee ze in Rotterdam voor doorbraken zorgen. Maar wat is die aanpak? Hoe werk het? Duurzame samenwerkingsverbanden Marijke de Vries heeft als programmamanager veel van die programma’s getrokken en zo haar eigen Rotterdamse aanpak ontwikkeld. Als pionier pur sang weet ze verbindingen te leggen en coalities…
LEES MEER

Stiltereis in de woestijn

De Stiltereis, 2 februari - 10 februari 2018, is een persoonlijke reis in focus, helderheid en richting, los van de franjes en gehechtheden van het leven en werk thuis. Het is een uitnodiging aan jezelf tot persoonlijk leiderschap: welke essenties en welke rol vind je voor jezelf in de leegte en de daadkracht van de woestijn? Welke betekenis heeft dat?
LEES MEER

Projectmatig Creëren

Projectmatig Creëren biedt een wezenlijk andere, vernieuwende kijk op projectmanagement.
 Voor succesvolle projecten is immers meer nodig dan strakke sturing, goede planning en budgetbewaking. De sleutel tot projectsucces ligt in het genereren en aanspreken van draagvlak, commitment en creativiteit.
LEES MEER